Mongolsk kødret
Mongolsk kødret
Mongolsk kødret
Mongolsk kødret

Mongolsk kødret - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500 g. flanke bøf
- 1/2 dl. majsmel
- 3 tsk. olivenolie
- 1/2 tsk. friskrevet ingefær
- 1 spsk. presset hvidløg
- 1 dl. vand
- 1 dl. soya
- 1/2 dl. brun sukker
- 1 tsk. chiliflager

Sådan gør du
- Skær flanke bøffen i tynde skiver, og vend dem i en skål med majsmel. Sørg for at strimlerne er helt dækkede med mel.
- Opvarm 1 1/2 tsk. olie i en wokgryde ved medium varme. Steg hvidløg og ingefær i gryden til det begynder at dufte.
- Tilsæt soya, vand, brun sukker og chiliflager. Lad sovsen koge i 2 min., og hæld den derefter over i en skål.
- Ved høj varme tilsættes det sidste olie (1 1/2 tsk.) i samme gryde. Brun bøf skiverne i gryden.
- Når kødet er brunet på alle sider hældes sovsen tilbage i wokgryden. Lad retten koge til sovsen får den rette konsistens (typisk ca. 10 min.).


Denne opskrift er læst 17351 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier