Enchilada kasserolle
Enchilada kasserolle
Enchilada kasserolle
Enchilada kasserolle

Enchilada kasserolle - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 glas enchiladasovs
- 5 dl. mexicansk ost
- 6 tortillas
- 2 kyllingefileter

Sådan gør du
- Skær hvert kyllingebryst i 3-4 mindre stykker, så de hurtigere bliver gennemstegte. Læg kyllingestykkerne i en gryde og fordel enchiladasovs udover. Lad kyllingen blive gennemkogt under låg ved medium varme i ca. 20 min. Rør jævnligt.
- Tag kyllingestykkerne op af gryden og riv dem med to gafler.
- Forvarm ovnen på 190 c.
- I et ildfast fad fordeles først en fjerdedel af enchiladasovsen. Læg to tortillas ovenpå (klip dem evt. til, så de passer bedre i størrelsen). Fordel en tredjedel af den revne kylling ovenpå sammen med 1/3 af osten. Fortsæt med at lagre 2 yderligere lag på samme måde.
- Bag 20-30 min. til osten er begyndt at brune.


Denne opskrift er læst 20865 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier