Enchilada kyllingekasserolle
Enchilada kyllingekasserolle
Enchilada kyllingekasserolle
Enchilada kyllingekasserolle

Enchilada kyllingekasserolle - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 løg (hakket)
- 400 g. kyllingefilet
- 1 spsk. olivenolie
- 3 fed hvidløg (presset)
- 1 rød peberfrugt (skåret i tern)
- 700 g. passata
- 2 kyllingebouillonterninger
- 4 dl. majs
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. oregano
- 2 tsk. spidskommen
- 1 ½ tsk. stødt koriander
- 1 spsk. brun sukker
- 3 ½ dl. ris
- 3 dl. revet ost

Sådan gør du
- Kog kyllingefileterne i en gryde med vand i ca. 10 min, og riv herefter det nykogte kød i strimler med to gafler.
- I en stor gryde opvarmes olivenolien og løg og hvidløg steges deri i ca. 1-2 min.
- Tilsæt peberfrugt og lad stege i yderligere 2 min.
- Tilsæt alle andre ingredienser, undtagen ris, kylling og ost, sammen med 7 dl. vand.
- Når retten koger tilsættes risene. Lad retten koge under låg ved medium / lav varme i ca. 15 – 20 min. til risene er færdigkogte.
- Rør ost og kylling i, og lad kort retten koge op inden servering.


Denne opskrift er læst 2148 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier