Æblekage med kanel opskrift
Æblekage med kanel opskriftÆblekage med kanel opskriftÆblekage med kanel opskrift

Æblekage med kanel - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser

- 2 æg
- 1 dl. honning
- 100 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 1/2 dl. kogende vand
- 5 æbler
- 4 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 50 g. havregryn

Sådan gør du

- Pisk æg og honning.
- Tilføj mel og bagepulver under omrøring.
- Tilsæt havregryn. Rør godt.
- Tilsæt det kogende vand, og rør godt.
- Skræl æblerne, og skær dem i skiver.
- Smør kageformen og læg halvdelen af æblerne i bunden.
- Drys halvdelen af kanelen og kardemommen over æblerne.
- Hæld halvdelen af æggeblandingen over æblerne.
- Læg et nyt lag med æbler, og drys det sidste kanel og kardemomme over.
- Hæld resten af æggeblandingen over.
- Kagen bages ved 180 c. i ca. 45 min.
Tip: Server med creme fraiche.


Denne opskrift er læst 5325 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier