Indisk mandelsorbet  opskrift
Indisk mandelsorbet  opskriftIndisk mandelsorbet  opskriftIndisk mandelsorbet  opskrift

Indisk mandelsorbet - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser

- 225 g. mandler
- 2 spsk. rørsukker
- 2 dl. mælk
- 2 dl. vand

Sådan gør du
- Hæld vand i en gryde og sæt vandet i kog. Sluk blusset og hæld mandlerne i. Smut herefter skallen af mandlerne.
- Herefter blendes mandlerne.
- Tilsæt sukkeret i mandelblandingen, og blend igen.
- I en skål blandes den blendede mandelblanding med mælk og vand.
- Hæld den færdige blanding i serveringsglas, og sæt dem ca. 30 min. i køleskabet.
- Rør sorbeten ensartet inden servering.

Tip: pynt evt. med lidt hakkede bær og et myntheblad. Husk at anrette i små portioner, da nøddesmagen er meget intens.


Denne opskrift er læst 13018 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier