Ingredienser
- 550 g. kyllingebryst
- 8 forårsløg
- 75 g. cashewnødder
- 1 rød chilifrugt
- Hvidløg
- Tomatpure
- Frisk ingefær
- Allehånde
- Rørsukker
- Olivenolie
Sådan gør du
- Skær kyllingen i små stykker.
- Hak hvidløg fint, skær forårsløgene i 2-3 cm skiver og skær chilifrugten i små stykker. Lad det lille indtil videre.
- Tag en skål og tilføj 2 dl. tomatpure, 1 tsk. allehånde og 1 spsk. rørsukker. Riv lidt ingefær på en rivejern, så der er til cirka 1-2 spiseskefulde, og tilføj det.
- Opvarm en wok-gryde og hæld 3 spsk.. olivenolie i. Lad kyllingen stege i wokken til den er gennemstegt. Tag kyllingen fra.
- Steg nu hvidløg, forårsløg, chilifrugt og 70 g. cashewnødder i 1-2 minutter i den varme wok. Læg nu kyllingen i igen og tilsæt tomatpureblandingen.
- Lad det hele koge op under omrøring. Tilføj lidt fiskesauce, hvis du vil.
Tip: Spis med ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-