Kylling med cashewnødder opskrift
Kylling med cashewnødder opskriftKylling med cashewnødder opskriftKylling med cashewnødder opskrift

Kylling med cashewnødder - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 550 g. kyllingebryst
- 8 forårsløg
- 75 g. cashewnødder
- 1 rød chilifrugt
- Hvidløg
- Tomatpure
- Frisk ingefær
- Allehånde
- Rørsukker
- Olivenolie

Sådan gør du
- Skær kyllingen i små stykker.
- Hak hvidløg fint, skær forårsløgene i 2-3 cm skiver og skær chilifrugten i små stykker. Lad det lille indtil videre.
- Tag en skål og tilføj 2 dl. tomatpure, 1 tsk. allehånde og 1 spsk. rørsukker. Riv lidt ingefær på en rivejern, så der er til cirka 1-2 spiseskefulde, og tilføj det.
- Opvarm en wok-gryde og hæld 3 spsk.. olivenolie i. Lad kyllingen stege i wokken til den er gennemstegt. Tag kyllingen fra.
- Steg nu hvidløg, forårsløg, chilifrugt og 70 g. cashewnødder i 1-2 minutter i den varme wok. Læg nu kyllingen i igen og tilsæt tomatpureblandingen.
- Lad det hele koge op under omrøring. Tilføj lidt fiskesauce, hvis du vil.

Tip: Spis med ris.


Denne opskrift er læst 19769 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier