Kylling i rød karry opskrift
Kylling i rød karry opskriftKylling i rød karry opskriftKylling i rød karry opskrift

Kylling i rød karry - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 600-700 g. kyllingebryst
- 5 hvidløgsfed
- 1 løg
- 2-3 gulerødder
- 200 g tomatpuré
- Frisk ingefær
- Olie
- 2 røde chilifrugter
- 1 citron
- 1 dåse kokosmælk
- Spidskommen
- Korianderfrø
- Rørsukker
- Frisk basilikum
- Kafir limeblade
- Salt

Sådan gør du
- Først skal rød karrypasta laves (færdigkøbt kan bruges). Skræl 2 cm ingefær og 2 fed hvidløg.
- Brug en mørtel eller mixer til at blande de 2 cm ingefær, 2 fed hvidløg, revet citronskræl fra en lille citron, 2 røde chilifrugter, ½ tsk. spidskommen, ½ spsk. korianderfrø, 1 tsk. salt og 2 spsk. olie.
- Skær nu 3 fed hvidløg i tynde skiver, 1 løg i ringe og gulerødder i tynde flade skiver. Riv skrællen fra en lille citron.
- Skær kyllingekødet i strimler.
- Find en wok frem og tilsæt 4 spsk. olie, hvorefter kyllingestykkerne steges til de er lysebrune.
- Tilsæt nu den røde karrypasta, 1 dåse med kokosmælk og lad retten koge i et par minutter.
- Tilsæt 200 g tomatpuré og kafir limeblade, løg, hvidløg, gulerødder, revet citronskræl og 2 tsk. rørsukker. Lad retten koge i 10-15 minutter.
- Servér med lidt basilikumblade som pynt.

Tip: Kan spises alene eller med ris eller nudler


Denne opskrift er læst 10487 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier