Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSvinemørbrad i chilisauce - opskrift - Madkogebogen
Svinemørbrad i chilisauce opskrift
Svinemørbrad i chilisauce opskrift
Svinemørbrad i chilisauce opskrift
Svinemørbrad i chilisauce opskrift

Svinemørbrad i chilisauce - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500-600 g. svinemørbrad
- 6 forårsløg
- 8 fed hvidløg
- 4 chilifrugter
- 2 lime
- Rørsukker
- Olie
- Ketjap manis (eller sojasauce)
- Knuste jordnødder
- Frisk koriander

Sådan gør du
- Først skal chilisaucen laves. Skræl først 5 fed hvidløg.
- Brug nu en mørtel eller mixer til at blande 5 fed hvidløg, 4 chilifrugter, saften fra 2 limefrugter, ½ dl. rørsukker og 1 tsk. salt.
- Skræl 6 forårsløg og skærm bunden af. Skær nu skiver på 1-2 cm. Skær 3 fed hvidløg fint og hak korianderblade til cirka 2-3 spsk.
- Skær svinemørbraden i skiver.
- Find en wok og tilsæt 3 spsk. olie, hvorefter kødet steges til det er gennemstegt. Tag kødet op af wokken.
- Tilsæt 1 spsk. olie og steg nu forårsløg i 1 minut.
- Tilsæt kødet igen, sammen med hvidløg, 4 spsk. ketjap manis og chilisaucen (mængden afhænger af hvor stærkt du vil have det, chilisauce kan godt holde sig i køleskab).
- Lad retten koge i 2-3 minutter.
- Servér varmt med knuste jordnødder og 2-3 spsk. hakket koriander.

Tip: Kan serveres med nudler eller en frisk salat med frugter.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier