Ingredienser
- 500-600 g. svinemørbrad
- 6 forårsløg
- 8 fed hvidløg
- 4 chilifrugter
- 2 lime
- Rørsukker
- Olie
- Ketjap manis (eller sojasauce)
- Knuste jordnødder
- Frisk koriander
Sådan gør du
- Først skal chilisaucen laves. Skræl først 5 fed hvidløg.
- Brug nu en mørtel eller mixer til at blande 5 fed hvidløg, 4 chilifrugter, saften fra 2 limefrugter, ½ dl. rørsukker og 1 tsk. salt.
- Skræl 6 forårsløg og skærm bunden af. Skær nu skiver på 1-2 cm. Skær 3 fed hvidløg fint og hak korianderblade til cirka 2-3 spsk.
- Skær svinemørbraden i skiver.
- Find en wok og tilsæt 3 spsk. olie, hvorefter kødet steges til det er gennemstegt. Tag kødet op af wokken.
- Tilsæt 1 spsk. olie og steg nu forårsløg i 1 minut.
- Tilsæt kødet igen, sammen med hvidløg, 4 spsk. ketjap manis og chilisaucen (mængden afhænger af hvor stærkt du vil have det, chilisauce kan godt holde sig i køleskab).
- Lad retten koge i 2-3 minutter.
- Servér varmt med knuste jordnødder og 2-3 spsk. hakket koriander.
Tip: Kan serveres med nudler eller en frisk salat med frugter.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-