Svinemørbrad i chilisauce opskrift
Svinemørbrad i chilisauce opskriftSvinemørbrad i chilisauce opskriftSvinemørbrad i chilisauce opskrift

Svinemørbrad i chilisauce - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500-600 g. svinemørbrad
- 6 forårsløg
- 8 fed hvidløg
- 4 chilifrugter
- 2 lime
- Rørsukker
- Olie
- Ketjap manis (eller sojasauce)
- Knuste jordnødder
- Frisk koriander

Sådan gør du
- Først skal chilisaucen laves. Skræl først 5 fed hvidløg.
- Brug nu en mørtel eller mixer til at blande 5 fed hvidløg, 4 chilifrugter, saften fra 2 limefrugter, ½ dl. rørsukker og 1 tsk. salt.
- Skræl 6 forårsløg og skærm bunden af. Skær nu skiver på 1-2 cm. Skær 3 fed hvidløg fint og hak korianderblade til cirka 2-3 spsk.
- Skær svinemørbraden i skiver.
- Find en wok og tilsæt 3 spsk. olie, hvorefter kødet steges til det er gennemstegt. Tag kødet op af wokken.
- Tilsæt 1 spsk. olie og steg nu forårsløg i 1 minut.
- Tilsæt kødet igen, sammen med hvidløg, 4 spsk. ketjap manis og chilisaucen (mængden afhænger af hvor stærkt du vil have det, chilisauce kan godt holde sig i køleskab).
- Lad retten koge i 2-3 minutter.
- Servér varmt med knuste jordnødder og 2-3 spsk. hakket koriander.

Tip: Kan serveres med nudler eller en frisk salat med frugter.


Denne opskrift er læst 5946 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier