Kylling med grøn peberfrugt opskrift
Kylling med grøn peberfrugt opskriftKylling med grøn peberfrugt opskriftKylling med grøn peberfrugt opskrift

Kylling med grøn peberfrugt - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 400-500 g. risnudler
- 350 g. kyllingebryst
- 3 grønne peberfrugter
- 5 forårsløg
- 2 røde chili
- Olie
- Hoisin sauce
- Fiskefond
- Frisk basilikum

Sådan gør du
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra i en si.
- Skær kyllingebryst i skiver (gerne langs fibrene). Rens 3 grønne peberfrugter og skær forårsløg i skiver på 1-2 cm. Hak 2 røde chilifrugter.
- Find en wok og tilsæt 4 spsk. olie samt kyllingekødet. Steg det indtil det er gennemstegt
- Ibland nu grønne peberfrugter, chilifrugten og forårsløg, og lad de stege i yderligere et par minutter.
- Tilsæt til sidst de kogte nudler og lad hele retten koge i 2-3 minutter yderligere, alt imens der røges 1 spsk. hoisin sauce og 1 spsk. fiskefond i retten.
- Servér, eventuelt med friske basilikumblade på toppen


Denne opskrift er læst 4096 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier