Kylling med nudler opskrift
Kylling med nudler opskriftKylling med nudler opskriftKylling med nudler opskrift

Kylling med nudler - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 350 g. kyllingebryst
- 300 g. æggenudler
- 100 g. bønnespirer
- Palmeolie
- 1 løg
- Frisk ingefær
- Hvidløg
- Hønsebouillon
- Soja

Sådan gør du
- Skærm kyllingen i strimler og steg på en pande med olie til det er gennemstegt. Krydr med salt undervejs.
- Læg nudlerne i en gryde med kogende vand og kog efter anvisninger på pakken. Når de har kogt, skyl da nudlerne under koldt vand for at afkøle dem.
- Hæld nudlerne i en skål og tilføj 1 spsk. palmeolie.
- Skær 2 fed hvidløg og 1 løg i tynde skiver, og skærm 3 cm ingefær i tynde strimler.
- Opvarm en wok-gryde og tilsæt 2-3 spsk. palmeolie. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær og svits i 1-2 minutter.
- Tilsæt nudlerne under omrøring, og tilføj dernæst bønnespirer. Steg i 2-3 minutter og tilføj 1 terning hønsebouillon, lidt vand og soja, og lad alle elementerne i wokken blive gennemvarme.
- Server i en dyb tallerken eller lille skål.

Tip: Kan spises med en frisk salat med frugter.


Denne opskrift er læst 13339 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier