Ingredienser
- 350 g. kyllingebryst
- 300 g. æggenudler
- 100 g. bønnespirer
- Palmeolie
- 1 løg
- Frisk ingefær
- Hvidløg
- Hønsebouillon
- Soja
Sådan gør du
- Skærm kyllingen i strimler og steg på en pande med olie til det er gennemstegt. Krydr med salt undervejs.
- Læg nudlerne i en gryde med kogende vand og kog efter anvisninger på pakken. Når de har kogt, skyl da nudlerne under koldt vand for at afkøle dem.
- Hæld nudlerne i en skål og tilføj 1 spsk. palmeolie.
- Skær 2 fed hvidløg og 1 løg i tynde skiver, og skærm 3 cm ingefær i tynde strimler.
- Opvarm en wok-gryde og tilsæt 2-3 spsk. palmeolie. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær og svits i 1-2 minutter.
- Tilsæt nudlerne under omrøring, og tilføj dernæst bønnespirer. Steg i 2-3 minutter og tilføj 1 terning hønsebouillon, lidt vand og soja, og lad alle elementerne i wokken blive gennemvarme.
- Server i en dyb tallerken eller lille skål.
Tip: Kan spises med en frisk salat med frugter.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-