Rejer i kokossovs opskrift
Rejer i kokossovs opskriftRejer i kokossovs opskriftRejer i kokossovs opskrift

Rejer i kokossovs - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 550 g. rejer
- Palmeolie
- 1 lime
- Frisk kokos
- Citrongræs
- Farinsukker
- Tomatpuré
- 1 ½ kokosmælk
- Koriander
- Gurkemeje
- Hvidløg
- Frisk ingefær
- Sambal oelek

Sådan gør du
- Først skal der laves en karrypasta. Skær citrongræs i tynde ringe, hak 2 fed hvidløg fint og riv hvad der svarer til 2 spsk. frisk ingefær.
- Læg det i en skål og tilsæt 1 tsk. gurkemeje, 1 tsk. koriander og 2 tsk. sambal oelek. Mas det hele sammen.
- Sæt 1 limefrugt over.
- Sæt en wok-gryde over ved stærk varme og tilsæt 1 spsk. palmeolie. Tilsæt karrypastaen og rør rundt i wok-gryden i 15-20 sekunder.
- Tilsæt nu 1 dl. vand, 1 tsk. farinsukker, ½ dl. tomatpuré og 1 ½ kokosmælk. Pres væsken fra limefrugten i.
- Lad det hele koge i et par minutter.
- Bland rejerne i og sænk varmen til et moderat niveau. Lad blandingen koge videre i 1-2 minutter. Krydr med salt.
- Servér og pynt med lidt revet kokos.


Denne opskrift er læst 3745 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier