Ingredienser
- 550 g. rejer
- Palmeolie
- 1 lime
- Frisk kokos
- Citrongræs
- Farinsukker
- Tomatpuré
- 1 ½ kokosmælk
- Koriander
- Gurkemeje
- Hvidløg
- Frisk ingefær
- Sambal oelek
Sådan gør du
- Først skal der laves en karrypasta. Skær citrongræs i tynde ringe, hak 2 fed hvidløg fint og riv hvad der svarer til 2 spsk. frisk ingefær.
- Læg det i en skål og tilsæt 1 tsk. gurkemeje, 1 tsk. koriander og 2 tsk. sambal oelek. Mas det hele sammen.
- Sæt 1 limefrugt over.
- Sæt en wok-gryde over ved stærk varme og tilsæt 1 spsk. palmeolie. Tilsæt karrypastaen og rør rundt i wok-gryden i 15-20 sekunder.
- Tilsæt nu 1 dl. vand, 1 tsk. farinsukker, ½ dl. tomatpuré og 1 ½ kokosmælk. Pres væsken fra limefrugten i.
- Lad det hele koge i et par minutter.
- Bland rejerne i og sænk varmen til et moderat niveau. Lad blandingen koge videre i 1-2 minutter. Krydr med salt.
- Servér og pynt med lidt revet kokos.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-