Kylling i limesauce opskrift
Kylling i limesauce opskriftKylling i limesauce opskriftKylling i limesauce opskrift

Kylling i limesauce - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1500 g. kylling
- 1 grøn chilifrugt
- Frisk ingefær
- Citrongræs
- 5 chalotteløg
- Hvidløg
- 2 flåede tomater
- Olie
- Hønsebouillon
- 2 lime
- Salt
- Maizena jævner

Sådan gør du
- Skær kyllingen ud i 12-14 stykker.
- Skræ chilifrugten over og fjern kernerne. Skræl også 3 cm ingefær og skær ud i tyndeskiver. Skræl 2 fed hvidløg og 5 chalotteløg.
- Miks nu 2 flåede tomater, hvidløg, chalotteløg, chilifrugt, og 1 tsk. salt i en mixer.
- Skær stilkene fra citrongræs i tynde skiver.
- Varm en wok og tilsæt 3 spsk. olie. Steg kyllingen i 7-8 minutter.
- Tilsæt nu 1 terning hønsebouillon, 2 spsk. vand, ingefær, citrongræs, blandingen fra mixeren, saft fra 2 limefrugter og ½ tsk. sukker.
- Lad retten småkoge i 20-25 minutter eller til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt eventuelt lidt vand, hvis du synes retten er for tør eller lidt maizena, hvis retten er for vandet.
- Servér varmt, eventuelt med lidt overskårne limefrugter som pynt.

Tip: kan serveres med ris.


Denne opskrift er læst 4104 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier