Ingredienser
- 300 g. mørt oksekød
- 200 g. broccoli
- 2 gulerødder
- Frisk ingefær
- Hvidløg
- 2 forårsløg
- Olie
- Sukker
- østerssauce
Sådan gør du
- Find en gryde, hæld vand i og tilsæt en smule salt. Sæt vandet i kog.
- Skær broccoli ud i mindre buketter (hvis de ikke allerede er det)
- Læg broccoli i det kogende vand og kog i 2 minutter.
- Skær kødet i tynde strimler på tværs af fibrene.
- Hak 2 fed hvidløg fint, skræl gulerødderne og 2 cm ingefær. Skær gulerødderne i tynde skiver og ingefæren i tynde stave. Skær de 2 forårsløg i 2-3 cm stykker.
- Opvarm en wok og tilsæt 3 spsk. olie. Steg først hvidløg, ingefær og kødet til kødet er brunt.
- Tilsæt til sidst forårsløg, 1 tsk. sukker, østerssauce og broccoli. Lad retten stege i 3-4 minutter.
- Servér.
Tip: Spis alene eller sammen med ris. Sød chilisauce kan også bruges ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-