Gulerodskage opskrift
Gulerodskage opskriftGulerodskage opskriftGulerodskage opskrift

Gulerodskage - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser

- 200 g. blødt smør
- 200 g. brun farin
- 3 æg
- 200 g. hvedemel
- 2 tsk. kanel
- 2 tsk. bagepulver
- 5 fintrevne gulerødder
- 75 g. hakkede valnødder
- 1 ½ dl. rosiner

Til topping:
- 200 g naturel flødeost
- 2 spsk. vand
- 1 dl. florsukker
- 2 tsk. revet citronskal
- 2 tsk. citronsaft

Sådan gør du

- Pisk smør + farin og æg godt sammen.
- I en anden skål blandes hvedemel + kanel og bagepulver.
- Bland gradvist de to skåle sammen. Tilføj løbende rosiner + gulerødder og valnødder i blandingen.
- Dejen puttes i den ønskede form, og bages midt i ovnen ved 175 c. i ca. 60 min.

Topping:
- Skær flødeosten i stykker, og rør den godt sammen med vand + florsukker + citronskal og citronsaft.
- Efter kagen er afkølet, smøres toppingen på. Pynt evt. med valnødder.


Denne opskrift er læst 3959 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier