Ingredienser
- ¾ kg. kogte kartofler
- 1 spsk. smeltet smør
- 1 æg
- salt og hvid peber
Panering
- 1 sammenpisket æg
- 1 dl. rasp
- smør eller olie til stegning
Sådan gør du
- Mos de varme kartofler eller riv de kolde kartofler på den fine side af råkostjernet. Lad mosen afkøle, hvis den er varm.
- Rør smør, æg og krydderier i den kolde mos.
- Form dejen til frikadeller og paner dem i æg og rasp.
- Steg dem lysebrune på begge sider i rigeligt med fedtstof.
Tip: letbrunede løg kan blandes i mosen, før den formes til frikadeller. Vi giver her et forslag til frikadellelignende former, men de kan laves i f.eks. stave eller kugler.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-