Ingredienser
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk. olie
- 500 g. hakket oksekød
- 1 ds. flåede tomater
- 1 oksekødsbouillonterning
- 5 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 1 knsp sort peber
- 300 g. basmati ris
Tilbehør
- Frisk basilikum
- Revet ost
Sådan gør du
- Pil og hak løget og skær peberfrugten i tern.
- Brun kød og løg på en stegepande i olien.
- Kom peberfrugt og ris i.
- Tilsæt dåsetomaterne, bouillonterningen og vandet.
- Krydr med salt og peber.
- Lad retten simre under låg i 20 min.
Tip: Smager fantastisk med et nybagt flute og en lækker salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-