Ingredienser
- 4 æg
- 1 dl. sødmælk
- 1 tsk. kartoffelmel
- 1 pakke bacon
- Purløg
- 1-2 store tomater
- Salt og peber
Sådan gør du
- Steg først bacon sprøde og gem fedtstoffet fra panden.
- Skær purløg i små stykker og skær tomaterne i skiver
- Bland følgende i en skål: 4 æg, 1 dl. sødmælk, 1 tsk. salt, 15 g. fedt fra bacon og 1 tsk. kartoffelmel. Rør blandingen sammen.
- Tag en dyb pande og hæld blandingen i. Undgå at rør rundt, men kør i stedet æggemassen rundt i panden med cirkelbevægelser indtil den er fast. Vend herefter æggekagen vha. et grydelåg og giv den cirka 5 minutter mere.
- Servér æggekagen med purløg på toppen samt tomatskiver og sprødt bacon til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-