Ingredienser
- 3 spsk. olivenolie
- 500 g. krydrede pølser
- 1 spsk. oregano
- 1-2 grønne peberfrugter
- 1 rød peberfrugt
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse flåede tomater
- 2 spsk. tomatpure
- 1 dl. rødvin
Til servering: Lækkert brød
Sådan gør du
- Skær pølserne i grove stykker, peberfrugterne i tykke skiver og løg og hvidløg i tynde skiver.
- I en pande opvarmes olivenolien, og pølserne steges deri i ca. 5 min. sammen med oregano.
- Tag pølserne af panden, og steg peberfrugter, løg og hvidløg på panden i ca. 3 min.
- Tilsæt tomater og tomatpure, og vin. Bland godt, og lad simre i 2 min.
- Tag pølserne tilbage på panden i tomat/peberfrugt blandingen, og lad den stege ved jævn varme i ca. 10 min. til sovsen er blevet tykkere og er alt er mørt.
- Server med noget lækkert brød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-