Ingredienser
- Tortillas
- Frisk spinat
- 2 dl. kogte quinoa
- 2 gulerødder
- ca. 150 g. fetaost
- 2 avokado
- 1 lille håndefuld solsikkekerner
Sådan gør du
- Riv guleroden på den fine side af rivejernet og kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Skær avokado og fetaost i mindre stykker.
- I en skål blander du den kogte quinoa med den revne gulerod og solsikkekernerne.
- Varm tortillas i ovnen.
- Læg en tortilla på bordet, og fordel friske spinatblade ud på den.
- På en linje i midten fordeles quinoa-blandingen og feta.
- Læg avokadostykker på hver side af fetaen.
- Rul tortillaen sammen og skær den over på midten. Fortsæt med den næste tortilla.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-