Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpansk mad - opskrift - Madkogebogen

Spansk mad - opskrift

Til personer

Man har en tendens til at glemme det spanske køkken. Når man tænker på sydeuropæisk mad fra middelhavet forbinder man det typisk med fransk, italiensk eller græsk mad. Det er egentlig en fejl, for det spanske køkken har masser at byde på.

Spanien har dybe maritime rødder, og det præger i høj grad deres køkken hvor både fisk og skaldyr indgår i et utal af retter. Spanien har været involveret med mange forskellige folkefærd i tidernes løb, og især araberne og sydamerikanerne har påvirket de spanske madtraditioner. Det spanske køkken varierer dog meget, og de forskellige spanske retter er afspejlet af både geografi, kultur og klima.
Der er dog også undtagelser til ovenstående, og retter som tortillas, paella og chorizo spises i hele landet.

Ifølge New York Times er verdens bedste kok fra Spanien (Ferran Adria). I samme artikel hylder avisen det spanske køkkens overlegenhed overfor det franske. Ud over Ferran Adria, har fire andre spanske kokke fået 3 michelin stjerner - ja… spansk mad skal prøves.

Se alle vores spanske opskrifter her.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier