Italiensk spaghetti ret - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 250 g. røget pancetta
- 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
- 15 g. saltet smør
- 4 æg
- 4 spsk. friskrevet pecorino romano ost
- 4 spsk. friskhakket fladbladet persille
- 500 g. spaghetti
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær pancettaen i korte strimler med en bredde på ca. 0,5 cm.
- I en pande eller wokgryde opvarmes olien og smørret ved medium varme og pancettaen steges deri i ca. 5 min. Rør jævnligt. Tag derefter panden af varmen.
- I en skål piskes æggene sammen med halvdelen af osten. Tilsæt persillen og rigeligt friskkværnet sort peber.
- Kog pastaen i rigeligt med vand efter anvisningen på pakken. Dræn og hæld tilbage i gryden.
- Bland pancettaen og æggeblandingen i gryden med pastaen med en træske (varmen fra pastaen vil være nok til at give æggene en cremet tekstur).
- Smag til med salt og peber og server med det samme med revet pecorino.


Forslag til


Nyhedsbrev

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier