Indiske opskrifter
Den indiske madkultur er kendetegnet ved farver, dufte, krydderier og smag. Indisk mad er en fryd for alle sanserne. Desuden spiser man traditionelt med fingrene, og kniv og gaffel anvendes ikke. Er det noget for dig? Så kig nedenfor.
Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gul indisk linseret (Tandoor Dal). Vegetarisk og dejlig krydret...
Krydret og smagfuld indisk opskrift med karry til blomkålselskerne...
Krydrede indiske kartoffelstykker der får hele køkkenet til at dufte...
Nem at lave og smager dejligt krydret - med kikærter...
Anderledes suppe. Tager 3 timer at lave, men er utrolig nem, da den passer sig selv...
En indisk suppe med utroligt mange krydderier - men virkelig nem at lave!...
Indisk dal med kikærter, tomater, ris og kokosmælk. Den er god...
Indisk røræg kaldet Akoori. Et twist på den klassiske scrambled eggs...
Lækker indisk karryret der får hele køkkenet til at dufte af krydderier...
Stærk indisk linseret, med to forskellige typer linser...
Krydret med masser af chili og ingefær… Mansoor Dal betyder røde linser...
Udover den lange kogetid tager retten ikke mange minutter at bakse sammen...
Dal Makhani, eller Dal Nirvana, er en skøn indisk ret med masser af smag....
Tilbehørsanretning med yoghurt, mynteblade og agurk. Passer godt til indiske eller stærke retter...
Klassisk Tandoori chicken tikka masala. Kan spises med og uden raita...
Klassisk indisk mad med masser af krydderier, der giver en dejlig smag...
Kødboller på den orientalske måde med pinjekerner, rosiner og ris....
Denne lette opskrift er god som lille dessert til gæster da den let kan anrettes smukt i serveringsglas....