Thailandske opskrifter

Det thilandske køkken er præget af krydderier såsom chili, lime, hvidløg, citrongræs, hvidløg, ingefær og fiskesauce, og både nudler og ris benyttes i mange retter. Thailandsk mad har visse fællestræk med anden asiatisk mad, men har også sit eget præg; ikke mindst, at det ofte er hurtigt at lave. Se alle vores thailandske retter herunder.


Kung Pao kylling
Hurtig og lækker asiatisk kyllingeret m. chili og peanuts...
Rød thailandsk karry
Lækker cremet kyllingeret med kokossmag...
Thai linse-gulerod suppe opskrift
En suppe med linser, gulerod og kokosmælk - thailansk stil...
Krydret thailandsk kylling
Thailandsk kylling med basilikum og peberfrugt...
Thai kylling stir-fry opskrift
En stir-fry ret med Sriracha, som er stærkt og eksotisk. Laves i wok...
Gai Pad Khing opskrift
En klassisk thilandsk stir-fry ret med kylling, forårsløg og rød peberfrugt...
Thailandsk Tom Kha Gai suppe opskrift
Klassisk thailansk suppe med kylling, kokosmælk og citrongræs...
Thai kylling med cashewnødder opskrift
En autentisk thailandsk ret med kylling, cashewnødder og thailandsk krydderier...
Thailandsk kyllingesalat
Der er mange ingredienser, men den er alle anstrengelserne værd...
Oksekød i Panang karry
Asiatisk ret til kokoselskeren...
Kylling i gul karry opskrift
Den thaillandske kylling i gul karry er væsentligt mere krydret en den danske. Skal prøves - skuffer ikke!...
Kylling i rød karry opskrift
Prøv dine thailandsk madkundskaber af med denne lækre traditionelle ret. God som hovedret....
Thailandsk laks opskrift
Denne ret er fuldstændig fantastisk hvis man er vild med den sunde laks....
No entries to show

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier