Thailandske opskrifter
Det thilandske køkken er præget af krydderier såsom chili, lime, hvidløg, citrongræs, hvidløg, ingefær og fiskesauce, og både nudler og ris benyttes i mange retter. Thailandsk mad har visse fællestræk med anden asiatisk mad, men har også sit eget præg; ikke mindst, at det ofte er hurtigt at lave. Se alle vores thailandske retter herunder.
Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
Hurtig og lækker asiatisk kyllingeret m. chili og peanuts...
Lækker cremet kyllingeret med kokossmag...
En suppe med linser, gulerod og kokosmælk - thailansk stil...
Thailandsk kylling med basilikum og peberfrugt...
En stir-fry ret med Sriracha, som er stærkt og eksotisk. Laves i wok...
En klassisk thilandsk stir-fry ret med kylling, forårsløg og rød peberfrugt...
Klassisk thailansk suppe med kylling, kokosmælk og citrongræs...
En autentisk thailandsk ret med kylling, cashewnødder og thailandsk krydderier...
Der er mange ingredienser, men den er alle anstrengelserne værd...
Asiatisk ret til kokoselskeren...
Den thaillandske kylling i gul karry er væsentligt mere krydret en den danske. Skal prøves - skuffer ikke!...
Prøv dine thailandsk madkundskaber af med denne lækre traditionelle ret. God som hovedret....
Denne ret er fuldstændig fantastisk hvis man er vild med den sunde laks....
No entries to show