Ingredienser
- 125 g. usaltet smør
- 110 g. brun sukker
- 60 g. hvid sukker
- 60 g. valnødder
- 100 g. mørk eller lys chokolade
- 150 g. hvedemel
- 1 æg
- Bagepulver
- Vaniljesukker
- Salt
Sådan gør du
- Tag 125 g. smør ud i god tid i forvejen, så det bliver blødt. Hak 60 g. valnødder fint.
- Forvarm en ovn til 180 grader og læg bagpapir på 2 plader
- Brug en mikser til at sammenblande smør og de forskellige sukkertyper.
- Tilføj 1 æg til blandingen og 1 tsk. vaniljesukker. Blend igen.
- Ibland langsomt 150 g. mel, ½ tsk. salt og ½ tsk. bagepulver.
- Til sidst tilføjes chokolade og valnødder.
- Fordel nu massen på 1 eller 2 kogeplader med bagepapir. Der er til cirka 10-12 cookies afhængigt af størrelsen.
- Sæt i den forvarmede ovn i 10-12 minutter indtil cookies er let gyldne.
- Tag ud på bagepladen og lad stå i et par minutter. Tag derefter cookies af bagepladen og afkøl f.eks. på en rist.
- Servér afkølede.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-