Ingredienser
- ½ kg. asparges
- 3 grøntsagsbouillon-terninger
- 20 g. smør
- 25 g. mel
- 2 æggeblommer
- Persille
- Salt
Sådan gør du
- Skær toppen af asparges-stængerne og læg dem til side for nu.
- Skær resten af aspargesstængerne i stykker på cirka 2 centimeter.
- Tag en gryde og kog aspargesstykkerne sammen med 1 ½ liter vand og 3 grøntsagsbouillon-terninger.
- Tag en lille skål og bland 20 g. smør og 25. mel til en ”bolle”, og pisk den herefter ned i suppen i gryden under kogning i cirka 5 minutter. Tag suppen af varmen.
- Isoler 2 æggeblommer fra æggehviden i et glas. Smid æggehviden ud. Tilsæt en smule salt i glasset med æggeblommerne, og rør dem flydende.
- Tænd for varmen til gryden igen. Tilsæt nu æggeblommeblandingen i suppen og rør konstant rundt indtil suppen næsten koger.
- Tag gryden af varmen før den koger, og servér i en dyb tallerken med aspargestoppene og lidt persilleblade.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-