Ingredienser
- 5-6 æg
- Bacon eller pølser
- Salt og peber
- Evt. oregano eller dild
Sådan gør du
- Slå æg ud i en skål, tilsæt salt og peber og rør det godt sammen
- Find en pande og steg bacon til det er sprødt eller pølser til de er lidt brankede. Fjern derefter bacon/pølser fra panden
- Hæld æggemassen over i panden og brug en palet til at røre i ægget under middel varme, indtil de smuldrer i mindre stykker
- Servér.
Tip: Drys eventuelt lidt oregano eller dild over ved servering.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-