Ingredienser
- 400 g. pasta
- ½ kg. modne tomater
- frisk basilikum
- 1 tsk. persille
- 2 fed hvidløg
- 1 lille mozzarella ost
- 3 spsk. olivenolie
- salt og frisk kværnet peber
Sådan gør du
- Skær tomaterne i både.
- Hak persille og basilikum.
- Pres hvidløgsfedene i en hvidløgspresser.
- Bland det hele sammen med olien og tilsæt salt og peber.
- Skær mozzarellaen i tynde skiver.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra.
- Hæld fyldet over og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-