Ingredienser
- 150 g. store rejer
- Hvidløg
- 1 rød chili
- Frisk persille
- Olivenolie
- Salt
Sådan gør du
- Skær 1 fed hvidløg i tynde skiver og fjern kernerne fra en rød chilifrugt og hak den fint. Hak 1 bundt persille fint og pil rejerne, hvis de ikke allerede er pillede.
- Tag en pande og opvarm 50 ml. olivenolie heri sammen med hvidløg, uden de bliver brune.
- Tilsæt rejerne og varm i et par minutter.
- Tilsæt til sidst den hakkede persille og lidt salt. Rør retten sammen.
- Servér med det samme.
Tip: Spis sammen med brød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-