Ingredienser
Dejen
- 200 g. smør
- 600 g. mel
- 50 g. sukker
- 50 g. gær
- 2 æg
- 2 dl. mælk
- Kardemomme
Remonce:
- 150 g. smør
- 225 g. brun farin
- Kanel
Sådan gør du
- Tag smørret ud af køleskabet lidt tid før det skal bruges.
- Ælt en dej af mel, sukker, gær (opløst i mælken), 2 æg, mælk og 1 tsk. kardemomme. Når dejen er æltet kom da 200 g. smør i.
- Lav remoncecremen ved at blande smør, brun farin og 2 spsk. kanel.
- Brug en kagerulle til at rulle dejen fladt ud på bordet. Gør den så stor som muligt og meget gerne firkantet.
- Fordel remoncecremen ud over dejen og rul dejen til en ”roulade”. Skær herefter dejen i tykke skiver. Der bliver til omkring 18-24 stykker.
- Kanelsneglene skal nu hæve mellem en halv til en hel time.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Sæt kanelsneglene på en bradepande med bagepapir og beregn 15-20 minutter. De er færdige når de er let gyldne.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-