Ingredienser
- 150 g. rejer (kogte, uden skal)
- 100 g. Iceberg salat
- 1 avokado
Dressing:
- 1 dl. creme fraiche
- ½ dl. piskefløde
- 2 spsk. ketchup
- 1,5 tsk. sød chilisauce
- 1 knivspids salt
Pynt:
- citron
- frisk dild
- rejer
Sådan gør du
- Udskær avokadoen og salaten.
- Bland det med rejerne, og læg i serveringsglasset.
- Rør creme fraiche og ketchup sammen.
- Tilsæt chilisauce og salt.
- I en anden skål piskes fløden stiv.
- Bland flødeskummen med creme fraiche dressingen, og hæld den færdige dressing over reje/salatblandingen i glassene.
- Pynt evt. med lidt ekstra rejer, tomat, citron og frisk dild
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-