Ingredienser
- 150 g. rejer (kogte, uden skal)
- 100 g. Iceberg salat
- 1 avokado
Dressing:
- 1 dl. creme fraiche
- ½ dl. piskefløde
- 2 spsk. ketchup
- 1,5 tsk. sød chilisauce
- 1 knivspids salt
Pynt:
- citron
- frisk dild
- rejer
Sådan gør du
- Udskær avokadoen og salaten.
- Bland det med rejerne, og læg i serveringsglasset.
- Rør creme fraiche og ketchup sammen.
- Tilsæt chilisauce og salt.
- I en anden skål piskes fløden stiv.
- Bland flødeskummen med creme fraiche dressingen, og hæld den færdige dressing over reje/salatblandingen i glassene.
- Pynt evt. med lidt ekstra rejer, tomat, citron og frisk dild
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-