Ingredienser
- 1 pk. gær
- 4 dl. lunkent vand
- 3 dl. mælk
- 2 tsk. groft salt
- ca. 600 g. mel
Pensling: æg, mælk eller vand. (evt. lidt groft salt)
Sådan gør du
- Smuldr gæren og tilføj vand under omrøring.
- Tilsæt mel og salt.
- ælt dejen igennem og lad hvile under et klæde i ca. 30 min.
- Form dejen til 4 flutes, der lægges på bagepapir på en bageplade.
- Lad dem efterhæve ca. 15 min.
- Rids flutene, og pensel dem. (for ekstra sprødhed pensel flutene en eller to gange yderligere mens de er i ovnen)
- Bages midt i ovnen ved 230 g. i ca. 15 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-