Ingredienser
- 500 g spaghetti
- 150 g. bacon i tern
- 2 æg
- 1 ½ dl. fløde
- 80 g. parmesan
- Groft peber
- Persille
Sådan gør du
- Steg bacontern på en pande til de er sprøde
- Slå de to æg i og tilsæt fløde + parmesan ost
- Kog spaghetti i en gryde med vand, og afslut med at hæld vand fra
- Bland baconblandingen i pastaen og rør rundt
- Server med groft peber og hakket persille oven på
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-