Ingredienser
- 500 g spaghetti
- 150 g. bacon i tern
- 2 æg
- 1 ½ dl. fløde
- 80 g. parmesan
- Groft peber
- Persille
Sådan gør du
- Steg bacontern på en pande til de er sprøde
- Slå de to æg i og tilsæt fløde + parmesan ost
- Kog spaghetti i en gryde med vand, og afslut med at hæld vand fra
- Bland baconblandingen i pastaen og rør rundt
- Server med groft peber og hakket persille oven på
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-