Ingredienser
- 400 g. fettuccine
- 1 buket basilikum
- 1 ½ dl. olivenolie
- 2 spsk. pinjekerner
- 3 fed hvidløg
- 1 knsp. salt
- 2 spsk. revet parmesan
Sådan gør du
- Rør basilikum, olivenolie, pinjekerner og pressede hvidløgsfede sammen til et mix. Tilsæt herefter parmesan og salt.
- Kog fettuccine pasta efter anvisninger på pakken og hæld vandet fra.
- Ibland pesto-mixet i pastaen.
- Server retten varm med friske basilikumblade og eventuelt eksta revet parmesan.
Tilbehør: Nybagt italiensk brød
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-