Ingredienser
- 400 g. tortellini (gerne med spinat eller ostefyld)
- 3 spsk. smør
- 50 g. valnødder
- 3 dl. fløde
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- Kog tortellinipasta i let saltet vand efter anvisningerne på pakken. Hæld vandet fra ved endt kogning
- Hak valnødderne fint.
- Smelt smøren i en gryde og tilsæt de finthakkede nødder. Tilsæt fløden i gryden og lad blandingen koge op på kraftig varme.
- Tilsæt pastaen. Det er vigtigt, at vandet er hældt helt fra. Rør rundt.
- Server varmt og pynt med et par basilikumblade.
Tilbehør: Nybagt italiensk brød
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-