Ingredienser
- 400 g. tortellini (gerne med spinat eller ostefyld)
- 3 spsk. smør
- 50 g. valnødder
- 3 dl. fløde
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- Kog tortellinipasta i let saltet vand efter anvisningerne på pakken. Hæld vandet fra ved endt kogning
- Hak valnødderne fint.
- Smelt smøren i en gryde og tilsæt de finthakkede nødder. Tilsæt fløden i gryden og lad blandingen koge op på kraftig varme.
- Tilsæt pastaen. Det er vigtigt, at vandet er hældt helt fra. Rør rundt.
- Server varmt og pynt med et par basilikumblade.
Tilbehør: Nybagt italiensk brød
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-