Ingredienser
- 300 g. spaghetti
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 2 rød chilifrugt (andre typer kan også anvendes)
- En smule nyreven parmesanost
- Salt og peber
- Basilikum
Sådan gør du
- Hak hvidløg meget fint. Hak chili i små, fine stykker efterfølgende.
- Hæld olivenolie på en pande og steg de finthakkede hvidløg. Undgå at de bliver brændte eller får farve.
- Ibland den finthakkede chili (mængde kan tilpasses afhængigt af hvor stærk retten skal være). Tag stegepanden af varmen kort efter chilien er tilsat.
- Kog spaghetti i en gryde efter anvisningerne på pakken, og hæld vandet helt fra.
- Hæld pasta i hvidløgs og chiliblandingen. Tilsæt revet parmesan, salt og peber og rør rundt.
- Servér straks, med et par blade basilikum.
Alternativt: Basilikum kan også hakkes fint og tilsættes i samme fase som parmesanost tilsættes.
Tilbehør: Nybagt italiensk brød
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-