Ingredienser
- 300 g. spaghetti
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 2 rød chilifrugt (andre typer kan også anvendes)
- En smule nyreven parmesanost
- Salt og peber
- Basilikum
Sådan gør du
- Hak hvidløg meget fint. Hak chili i små, fine stykker efterfølgende.
- Hæld olivenolie på en pande og steg de finthakkede hvidløg. Undgå at de bliver brændte eller får farve.
- Ibland den finthakkede chili (mængde kan tilpasses afhængigt af hvor stærk retten skal være). Tag stegepanden af varmen kort efter chilien er tilsat.
- Kog spaghetti i en gryde efter anvisningerne på pakken, og hæld vandet helt fra.
- Hæld pasta i hvidløgs og chiliblandingen. Tilsæt revet parmesan, salt og peber og rør rundt.
- Servér straks, med et par blade basilikum.
Alternativt: Basilikum kan også hakkes fint og tilsættes i samme fase som parmesanost tilsættes.
Tilbehør: Nybagt italiensk brød
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-