Ingredienser
- 500 g. pennepasta
- 100 g. soltørrede tomater (bløde eller i olie)
- 100 g. nyrevet parmesan
- 350 g. artiskokhjerter (kan købes i glas)
- 75 g. pinjekerne
- Olivenolie
- 6 fed hvidløg
- Tørret chili
- Basilikum
- Salt
Sådan gør du
- Rist pinjekerne på en tør pande til de bliver brune. Tag dem af panden herefter, og lad dem ligge separat på en tallerken indtil videre.
- Hak hvidløg fint, skær artiskokkerne i mindre stykker og steg begge dele på en pande med 3 spsk. olivenolie ved svag varme. Tilsæt også 1/2 tsk. salt og 1 tsk. chili. Steg i et par minutter og tag panden af varmen.
- Skær de soltørrede tomater i strimler, og bland dem i blandingen på panden med yderligere 3 spsk. olivenolie.
- Kog pennepastaen ”al dente” (ikke for bløde) efter anvisningerne på pakken, og hæld vandet helt fra.
- Bland pasta og artiskok-blandingen fra panden sammen.
- Servér med revet parmesan, de ristede pinjekerner og frisk basilikumblade.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-