Ingredienser
- 150 g. store rejer
- Hvidløg
- 1 rød chili
- Frisk persille
- Olivenolie
- Salt
Sådan gør du
- Skær 1 fed hvidløg i tynde skiver og fjern kernerne fra en rød chilifrugt og hak den fint. Hak 1 bundt persille fint og pil rejerne, hvis de ikke allerede er pillede.
- Tag en pande og opvarm 50 ml. olivenolie heri sammen med hvidløg, uden de bliver brune.
- Tilsæt rejerne og varm i et par minutter.
- Tilsæt til sidst den hakkede persille og lidt salt. Rør retten sammen.
- Servér med det samme.
Tip: Spis sammen med brød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-