Ingredienser
- 12 modne tomater
- ½ rød peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- ½ agurk
- Olivenolie
- Sherryeddike
- Hvidløg
- Hvid brød (tilbehør)
- Salt
Gazpacho serveres koldt og skal derfor laves god tid i forvejen; gerne om morgenen eller endda dagen før.
Sådan gør du
- Fjern kerner fra ½ rød og ½ grøn peberfrugt. Skræl 1 fed hvidløg.
- Blend 12 modne tomater, peberfrugterne, ½ agurk, 1 dl. olivenolie, 1 dl. sherryeddike og 1 fed hvidløg i en mikser indtil det er hel flydende.
- Hæl over i en skål og krydr suppen med lidt salt. Lad suppen stå i køleskab i cirka 12 timer.
- Server og pynt med lidt hakkede tomater og agurk.
Tip: Ønskes suppen lidt mere cremet, kan det tilsættes lidt mayonnaise.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-