Ingredienser
- 12 modne tomater
- ½ rød peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- ½ agurk
- Olivenolie
- Sherryeddike
- Hvidløg
- Hvid brød (tilbehør)
- Salt
Gazpacho serveres koldt og skal derfor laves god tid i forvejen; gerne om morgenen eller endda dagen før.
Sådan gør du
- Fjern kerner fra ½ rød og ½ grøn peberfrugt. Skræl 1 fed hvidløg.
- Blend 12 modne tomater, peberfrugterne, ½ agurk, 1 dl. olivenolie, 1 dl. sherryeddike og 1 fed hvidløg i en mikser indtil det er hel flydende.
- Hæl over i en skål og krydr suppen med lidt salt. Lad suppen stå i køleskab i cirka 12 timer.
- Server og pynt med lidt hakkede tomater og agurk.
Tip: Ønskes suppen lidt mere cremet, kan det tilsættes lidt mayonnaise.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-