Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGazpacho suppe - opskrift - Madkogebogen
Gazpacho suppe opskrift
Gazpacho suppe opskrift
Gazpacho suppe opskrift
Gazpacho suppe opskrift

Gazpacho suppe - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 12 modne tomater
- ½ rød peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- ½ agurk
- Olivenolie
- Sherryeddike
- Hvidløg
- Hvid brød (tilbehør)
- Salt

Gazpacho serveres koldt og skal derfor laves god tid i forvejen; gerne om morgenen eller endda dagen før.

Sådan gør du
- Fjern kerner fra ½ rød og ½ grøn peberfrugt. Skræl 1 fed hvidløg.
- Blend 12 modne tomater, peberfrugterne, ½ agurk, 1 dl. olivenolie, 1 dl. sherryeddike og 1 fed hvidløg i en mikser indtil det er hel flydende.
- Hæl over i en skål og krydr suppen med lidt salt. Lad suppen stå i køleskab i cirka 12 timer.
- Server og pynt med lidt hakkede tomater og agurk.

Tip: Ønskes suppen lidt mere cremet, kan det tilsættes lidt mayonnaise.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier