Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRødgrød med fløde - opskrift - Madkogebogen
Rødgrød med fløde opskrift
Rødgrød med fløde opskrift
Rødgrød med fløde opskrift
Navn opskrift

Rødgrød med fløde - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 kg. bær (jordbær, ribs og solbær)
- 250 g. hindbær
- 250 g. rabarberstilke
- Vand
- 250 g. sukker
- 1 stor fløde

Pasta: Sådan gør du
- Skær rabarberstilke i små stykker.
- Tag en gryde og fyld med 4 dl. vand. Tilsæt rabarberstykkerne, ribs og halvdelen af solbærrene.
- Lad blandingen koge i 6-7 minutter i gryden.
- Si blandingen, så frugtkødet sies fra, og hæld det flydende saft tilbage i gryden.
- Kom de resterende bær i gryden og kog blandingen op under omrøring.
- Hæld grøden over i en skål, når den har kogt let.
- Placér skålen i køleskabet indtil grøden skal serveres. Drys cirka 150-200 g. sukker ud over grøden, så der ikke kommer skind på.
- Servér kold med fløde til.

Tip: En fantastisk og klassisk dansk dessert, der kan få alle udenlandske tunger til at slå knuder.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier