Ingredienser
- 1 kg. bær (jordbær, ribs og solbær)
- 250 g. hindbær
- 250 g. rabarberstilke
- Vand
- 250 g. sukker
- 1 stor fløde
Pasta: Sådan gør du
- Skær rabarberstilke i små stykker.
- Tag en gryde og fyld med 4 dl. vand. Tilsæt rabarberstykkerne, ribs og halvdelen af solbærrene.
- Lad blandingen koge i 6-7 minutter i gryden.
- Si blandingen, så frugtkødet sies fra, og hæld det flydende saft tilbage i gryden.
- Kom de resterende bær i gryden og kog blandingen op under omrøring.
- Hæld grøden over i en skål, når den har kogt let.
- Placér skålen i køleskabet indtil grøden skal serveres. Drys cirka 150-200 g. sukker ud over grøden, så der ikke kommer skind på.
- Servér kold med fløde til.
Tip: En fantastisk og klassisk dansk dessert, der kan få alle udenlandske tunger til at slå knuder.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-