Ingredienser
- 1 kg. bær (jordbær, ribs og solbær)
- 250 g. hindbær
- 250 g. rabarberstilke
- Vand
- 250 g. sukker
- 1 stor fløde
Pasta: Sådan gør du
- Skær rabarberstilke i små stykker.
- Tag en gryde og fyld med 4 dl. vand. Tilsæt rabarberstykkerne, ribs og halvdelen af solbærrene.
- Lad blandingen koge i 6-7 minutter i gryden.
- Si blandingen, så frugtkødet sies fra, og hæld det flydende saft tilbage i gryden.
- Kom de resterende bær i gryden og kog blandingen op under omrøring.
- Hæld grøden over i en skål, når den har kogt let.
- Placér skålen i køleskabet indtil grøden skal serveres. Drys cirka 150-200 g. sukker ud over grøden, så der ikke kommer skind på.
- Servér kold med fløde til.
Tip: En fantastisk og klassisk dansk dessert, der kan få alle udenlandske tunger til at slå knuder.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-