Ingredienser
- 4 rensede rødspætter
- 1 æg
- Brødrasp
- Smør
- Frisk persille
- 2 citroner
- Hvedemel
- Hønsebouillon
- Salt og peber
Pasta: Sådan gør du
- Sammenpisk æggehvide og æggeblomme i en dyb tallerken. Lav en separat tallerken med lidt brødrasp.
- Dyp først rødspætterne i æggemassen, dernæst i brødrasp. Krydr med salt og peber.
- Tag en stegepande og smelt lidt smør. Steg rødspætterne i cirka 5 minutter på hver side.
- Nu skal en persillesauce laves. Smelt 35 g. smør i en gryde, og tilsæt 3 spsk. hvedemel under omrøring.
- Tilsæt 4 dl. mælk og 1 hønsebouillonterning.
- Kog saucen i 4-5 minutter (afhængigt af hvor tyk du vil have den) under omrøring. Krydr med salt og peber.
- Hak en lidt over halvdelen af et bundt persille og put det i saucen. Tilsæt en smule citronsaft, så går saucen godt til fisken.
- Servér rødspætterne og pynt med lidt persille og citronskiver.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-