Ingredienser
- ca. 500 g. flæsk i skiver
- Groft salt
- Frisk persille
- 3 dl. mælk
- 30 g. smør
- 3 spsk. mel
- 1 grønsagsbouillonterning
Tilbehør: kartofler
Sådan gør du
- Læg flæsk skiverne på en ovnrist, og gnid dem med salt.
- Sættes i midten af en ikke forvarmet ovn ved 200 c. varmluft i ca. 19 min.
- Herefter tages flæskskiverne ud og vendes med en gaffel.
- Gnid den anden side med salt, og sæt dem igen i ovnen ved 200 c. varmluft i ca. 19 min.
Persillesovs:
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme.
- Når smørret er smeltet tilsættes mel mens du rører.
- Når mel og smør er blandet ordentligt sammen (uden at være brændt på) tilsættes mælk.
- Tilsæt bouillon
- Lad sovsen koge til den opnår den rette tykkelse (tilsæt evt. mere mælk/maizena for at få en tykkere konsistens).
- Til sidst tilsættes den friske persille
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-