Ingredienser
- ca. 500 g. flæsk i skiver
- Groft salt
- Frisk persille
- 3 dl. mælk
- 30 g. smør
- 3 spsk. mel
- 1 grønsagsbouillonterning
Tilbehør: kartofler
Sådan gør du
- Læg flæsk skiverne på en ovnrist, og gnid dem med salt.
- Sættes i midten af en ikke forvarmet ovn ved 200 c. varmluft i ca. 19 min.
- Herefter tages flæskskiverne ud og vendes med en gaffel.
- Gnid den anden side med salt, og sæt dem igen i ovnen ved 200 c. varmluft i ca. 19 min.
Persillesovs:
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme.
- Når smørret er smeltet tilsættes mel mens du rører.
- Når mel og smør er blandet ordentligt sammen (uden at være brændt på) tilsættes mælk.
- Tilsæt bouillon
- Lad sovsen koge til den opnår den rette tykkelse (tilsæt evt. mere mælk/maizena for at få en tykkere konsistens).
- Til sidst tilsættes den friske persille
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-