Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStegt flæsk med persillesovs - opskrift - Madkogebogen
Stegt flæsk med persillesovs opskrift
Stegt flæsk med persillesovs opskrift
Stegt flæsk med persillesovs opskrift
Stegt flæsk med persillesovs opskrift

Stegt flæsk med persillesovs - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser

- ca. 500 g. flæsk i skiver
- Groft salt
- Frisk persille
- 3 dl. mælk
- 30 g. smør
- 3 spsk. mel
- 1 grønsagsbouillonterning

Tilbehør: kartofler

Sådan gør du

- Læg flæsk skiverne på en ovnrist, og gnid dem med salt.
- Sættes i midten af en ikke forvarmet ovn ved 200 c. varmluft i ca. 19 min.
- Herefter tages flæskskiverne ud og vendes med en gaffel.
- Gnid den anden side med salt, og sæt dem igen i ovnen ved 200 c. varmluft i ca. 19 min.

Persillesovs:
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme.
- Når smørret er smeltet tilsættes mel mens du rører.
- Når mel og smør er blandet ordentligt sammen (uden at være brændt på) tilsættes mælk.
- Tilsæt bouillon
- Lad sovsen koge til den opnår den rette tykkelse (tilsæt evt. mere mælk/maizena for at få en tykkere konsistens).
- Til sidst tilsættes den friske persille



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier