Ingredienser
- 250 g. svinekød
- 1 tsk. groft salt
- 40 g. hvedemel
- 1 æg
- 1 løg
- ½ dl. sødmælk
- Lidt peber
- Olie og/eller smør til stegningen
Sådan gør du
- Rør salt i kødet.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør til farsen er ensartet.
- Lad farsen hvile i køleskabet i mindst en halv time.
- Put fedtstoffet på panden, og vent til det koger. Steg frikadellerne 2 min. på hver side. Skru derefter ned for varmen, og steg frikadellerne færdigt (ca. 4 min. på hver side).
Tip: I stedet for mel kan anvendes havregryn.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-