Ingredienser
- 250 g. svinekød
- 1 tsk. groft salt
- 40 g. hvedemel
- 1 æg
- 1 løg
- ½ dl. sødmælk
- Lidt peber
- Olie og/eller smør til stegningen
Sådan gør du
- Rør salt i kødet.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør til farsen er ensartet.
- Lad farsen hvile i køleskabet i mindst en halv time.
- Put fedtstoffet på panden, og vent til det koger. Steg frikadellerne 2 min. på hver side. Skru derefter ned for varmen, og steg frikadellerne færdigt (ca. 4 min. på hver side).
Tip: I stedet for mel kan anvendes havregryn.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-