Ingredienser
- 300 g. kyllingefilletter
- 4 dl. mælk
- 3 spsk. karry
- 1 tsk. paprika
- 30 g. smør
- 4 spsk. mel
- 1 grønsags- eller kyllingbouillonterning
Tilbehør: ris
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme.
- Når smørret er smeltet tilsættes mel mens du rører.
- Når mel og smør er blandet ordentligt sammen (uden at være brændt på) tilsættes mælk.
- Tilsæt bouillon, karry og paprika
- Lad sovsen koge til den opnår den rette tykkelse (tilsæt evt. mere mælk/maizena for at få en tykkere konsistens).
- Til sidst putter du den stegte kylling i.
- Smag til med salt og peber.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-