Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLaks i dild med aspargeskartofler - opskrift - Madkogebogen
Laks i dild med aspargeskartofler opskrift
Laks i dild med aspargeskartofler opskrift
Laks i dild med aspargeskartofler opskrift
Laks i dild med aspargeskartofler opskrift

Laks i dild med aspargeskartofler - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 skiver laks
- 1 bundt frisk dild
- Smør
- 1 citron
- 1 dl. fløde
- Mel
- Salt og peber
- Fiskebouillon
- 700-800 g. aspargeskartofler

Sådan gør du
- Sæt en gryde med saltet vand i kog til kartoflerne.
- Klip dild fra 1 bundt dild.
- Læg kartoflerne i gryden med kogende vand i cirka 20-30 minutter, afhængigt af størrelse.
- Tag en pande og tilsæt olie eller smør. Steg laks i 3-4 minutter på hver side - eller til de er færdige. Krydr med salt og peber. Tag laksen af panden.
- Nu skal dildsovsen laves. Find en gryde, smelt 3-4 spsk. smør og tilsæt 2 spsk. mel. Tilsæt 2 dl. vand og ½ terning fiskebouillon. Lad det koge et par minutter.
- Kom fløden i og lad det simre lidt mens saften fra 1 lille citron og dild tilsættes.
- Servér.

Tip: Bearnaisesovs kan serveres til kartoflerne, men de kan også spises uden.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier