Ingredienser
Dej:
- 150 g. mel
- 100 g. smør
- 50 g. sukker
- ½ æg
Dejfyld:
- 100 g. smør
- 100 g. sukker
- 100 g. marcipan
- ½ æg
Chokoladeovertræk:
- 100 g. mørk chokolade
Cremefyld:
- 2 ½ dl. Sødmælk
- ½ brev kagecreme
- 2 ½ dl. piskefløde
Pynt:
- 500 g. friske jordbær
Pasta: Sådan gør du
- ælt alle ingredienserne til dejen sammen, og stil den i køleskabet i en time.
- Rør smør og sukker til dejfyldet. Tilsæt den revne marcipan og det halve sammenpiskede æg.
- Rul dejen fra køleskabet ud, og læg den i en smurt tærteform (ca. 23 cm i diameter). Hæld derefter dejfyldet i, og bag den ved 200 c. i ca. 20 min.
- Afkøl kagen og pensel den med den smeltede chokolade.
- Rør mælk og kagecremespulver. Stilles køligt til den er blevet tyk. Vend flødeskummet i den færdige creme og fordel på kagen.
- Pynt med friske jordbær.
Tip: Hvis dejen er svær at rulle ud, kan den trykkes i formen med fingrene.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-