Ingredienser
Dej:
- 150 g. mel
- 100 g. smør
- 50 g. sukker
- ½ æg
Dejfyld:
- 100 g. smør
- 100 g. sukker
- 100 g. marcipan
- ½ æg
Chokoladeovertræk:
- 100 g. mørk chokolade
Cremefyld:
- 2 ½ dl. Sødmælk
- ½ brev kagecreme
- 2 ½ dl. piskefløde
Pynt:
- 500 g. friske jordbær
Pasta: Sådan gør du
- ælt alle ingredienserne til dejen sammen, og stil den i køleskabet i en time.
- Rør smør og sukker til dejfyldet. Tilsæt den revne marcipan og det halve sammenpiskede æg.
- Rul dejen fra køleskabet ud, og læg den i en smurt tærteform (ca. 23 cm i diameter). Hæld derefter dejfyldet i, og bag den ved 200 c. i ca. 20 min.
- Afkøl kagen og pensel den med den smeltede chokolade.
- Rør mælk og kagecremespulver. Stilles køligt til den er blevet tyk. Vend flødeskummet i den færdige creme og fordel på kagen.
- Pynt med friske jordbær.
Tip: Hvis dejen er svær at rulle ud, kan den trykkes i formen med fingrene.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-