Ingredienser
- 2 kg. spareribs
- 1 løb
- 4 nelliker
- 2 laurbærblade
- Sød chilisauce
- Sikker
- Worcestershire-sauce
- Hvidløgseddike
- Cayennepeber
- Salt
Sådan gør du
- Lav først en kogelage til spareribs. Tag en gryde, tilsæt ¾ liter vand, 1 løg i både, 4 nelliker, 5 grove peberkorn, 2 laurbærblade og 1 tsk. salt.
- Kog spareribs i gryden med kogelagen i cirka 30 minutter. Tag spareribs op og lad vandet løbe fra.
- Lav i mellemtiden marinaden. Tag en skål og tilsæt 1 ½ dl. sød chilisauce, 2 spsk. sukker, 2 spsk. Worcestershire-sauce, 1 spsk. hvidvinseddike og ½ tsk. cayennepeber.
- Hæld halvdelen af marinaden ud over spareribsene. Fordel den jævnt, og lad kødet trække i et køleskab i op til 3 timer for bedst mulig smag.
- Læg spareribsene på grill og giv dem 7-9 minutter. Vend jævnligt, og pensl med den resterende marinade løbende. Pas på de ikke brænder på; flyt hellere grillristen lidt højere op.
- Servér med salat eller grillede grøntsager.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-