Ingredienser
- 2 kg. spareribs
- 1 løb
- 4 nelliker
- 2 laurbærblade
- Sød chilisauce
- Sikker
- Worcestershire-sauce
- Hvidløgseddike
- Cayennepeber
- Salt
Sådan gør du
- Lav først en kogelage til spareribs. Tag en gryde, tilsæt ¾ liter vand, 1 løg i både, 4 nelliker, 5 grove peberkorn, 2 laurbærblade og 1 tsk. salt.
- Kog spareribs i gryden med kogelagen i cirka 30 minutter. Tag spareribs op og lad vandet løbe fra.
- Lav i mellemtiden marinaden. Tag en skål og tilsæt 1 ½ dl. sød chilisauce, 2 spsk. sukker, 2 spsk. Worcestershire-sauce, 1 spsk. hvidvinseddike og ½ tsk. cayennepeber.
- Hæld halvdelen af marinaden ud over spareribsene. Fordel den jævnt, og lad kødet trække i et køleskab i op til 3 timer for bedst mulig smag.
- Læg spareribsene på grill og giv dem 7-9 minutter. Vend jævnligt, og pensl med den resterende marinade løbende. Pas på de ikke brænder på; flyt hellere grillristen lidt højere op.
- Servér med salat eller grillede grøntsager.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-