Ingredienser
- 250 g. jasminris
- 400 g. laks uden skind
- 1 lime
- Hvedemel
- Olie
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rødløg
- Ingefær
- Fiskebouillon
- Chilisauce
- Cayennepeber
- Frisk basilikum
- Salt
Sådan gør du
- Skær peberfrugterne i fine strimler, og rødløget i tynde skiver.
- Kog jasminris efter anvisninger på pakken.
- Pres lime, og hæld 1 spsk. ud over laksen. Vend laksen i 1 spsk. hvedemel og tilsæt en smule salt.
- Tag en pande og tilsæt en smule olie til stegning. Steg laksen i 2-3 minutter på hver side. Tag den af
- Steg med det samme peberfrugter og løg i panden. Tilsæt ingefær, og beregn cirka 3 minutters stegetid. Tilsæt nu fiskebouillon, 3 spsk. chilisauce, 1tsk. revet skal fra en lime og 1 knsp. cayennepeber.
- Kog blandingen op og lad den kode i 3 minutter.
- Servér straks med varme ris og varm laks. Drys et par basilikumblade ovenpå.
Tip: Stærkere chili kan anvendes, ligesom sød chilisauce også kan bruges.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-