Ingredienser
- 250 g. jasminris
- 400 g. laks uden skind
- 1 lime
- Hvedemel
- Olie
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rødløg
- Ingefær
- Fiskebouillon
- Chilisauce
- Cayennepeber
- Frisk basilikum
- Salt
Sådan gør du
- Skær peberfrugterne i fine strimler, og rødløget i tynde skiver.
- Kog jasminris efter anvisninger på pakken.
- Pres lime, og hæld 1 spsk. ud over laksen. Vend laksen i 1 spsk. hvedemel og tilsæt en smule salt.
- Tag en pande og tilsæt en smule olie til stegning. Steg laksen i 2-3 minutter på hver side. Tag den af
- Steg med det samme peberfrugter og løg i panden. Tilsæt ingefær, og beregn cirka 3 minutters stegetid. Tilsæt nu fiskebouillon, 3 spsk. chilisauce, 1tsk. revet skal fra en lime og 1 knsp. cayennepeber.
- Kog blandingen op og lad den kode i 3 minutter.
- Servér straks med varme ris og varm laks. Drys et par basilikumblade ovenpå.
Tip: Stærkere chili kan anvendes, ligesom sød chilisauce også kan bruges.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-