Ingredienser
- 400-500 g. kyllingebryst
- 2 lime
- 1 bakke tomater
- 8 tortillas
- Chilipulver
- 2 peberfrugter
- 1 fed hvidløg
- Tabasco
- Frisk koriander
- 1 yoghurt naturel.
Sådan gør du
- Hak tomaterne groft. Beregn 3-4 store eller en masse små.
- Hak hvidløg meget fint og skær peberfrugterne i meget tynde strimler.
- Bland tomater, saften fra 1 lime, 2 dråber tabasco, 1 fed hvidlæg, og 2 spsk. frisk finthakket koriander. Lad det stå i en skål i 20 minutter før servering.
- Lav en ny blanding med saften fra den anden lime, ½ spsk. chilipulver, salt, peber, og ¼ tsk. olivenolie i en skål. Tag halvdelen af blandingen fra og tilsæt peberfrugterne.
- Sæt ovnen på grill-funktion og grill halvdelen af blandingen (den med peberfrugter) i et fad i 5-6 minutter.
- Brug den anden halvdel af til at pensle kyllingen. Læg kyllingen ind i fadet og giv den yderligere 5-8 minutter på grill-funktion.
- Pak tortillas ind i sølvpapir og læg dem ind i ovnen i 30-40 sekunder eller indtil de er varme (pas på de ikke bliver tørre og stive!).
- Servér tortillas ved at rulle fyldet fra ovnen, tomaterne fra skålen og en smule yoghurt naturel ind i.
Fakta: Måske kender du allerede forskellen, men mange spørger os, hvad forskellen på tortillas og fajitas er. Det er ganske nemt at skelne. En tortilla er selve brødet, mens fajitas er retten du her har lavet.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-