Ingredienser
- 1 kg. små kogte kartofler
- 3 spsk. revet løg
- 5 spsk. friskhakket persille
- 1 ½ tsk. citronsaft
- 3 spsk. hakket purløg
- 2 dl. mayonnaise
- 5 1/2 dl. græsk yoghurt
- 3 tsk. groft salt
- 3 tsk. mild sennep
Sådan gør du
- Bland yoghurt og mayonnaise.
- Tilføj løg + citronsaft + sennep og krydderier.
- Skær kartoflerne i relativt tykke skiver.
- Bland kartofler og salatsovsen og lad blandingen hvile ca. 30 min. før servering.
Tip: Brug evt. tomater eller lidt brøndkarse til pynt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-