Ingredienser
- 1 kg. små kogte kartofler
- 3 spsk. revet løg
- 5 spsk. friskhakket persille
- 1 ½ tsk. citronsaft
- 3 spsk. hakket purløg
- 2 dl. mayonnaise
- 5 1/2 dl. græsk yoghurt
- 3 tsk. groft salt
- 3 tsk. mild sennep
Sådan gør du
- Bland yoghurt og mayonnaise.
- Tilføj løg + citronsaft + sennep og krydderier.
- Skær kartoflerne i relativt tykke skiver.
- Bland kartofler og salatsovsen og lad blandingen hvile ca. 30 min. før servering.
Tip: Brug evt. tomater eller lidt brøndkarse til pynt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-