Ingredienser
- 2 romaine salat
- Frisk parmesanost i flager
- Croutoner
- 200 g. stegt kylling i mindre stykker
Dressing:
- 7 spsk. olivenolie
- 1 æggeblomme
- 2 spsk. rødvinseddike
- ½ tsk. sennep
- 2 tsk. citronsaft
- 3 fed presset hvidløg
- ½ tsk. tabascosauce
Sådan gør du
- Skær salaten ud
- Riv parmesanosten i store flager.
- Alle ingredienserne til dressingen blandes sammen og piskes med en elpisker til den skummer.
- Hæld dressingen udover salaten, og drys med parmesan og croutoner.
Tip: Bacon kan anvendes som en ekstra ingrediens.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-