Ingredienser
- 2 romaine salat
- Frisk parmesanost i flager
- Croutoner
- 200 g. stegt kylling i mindre stykker
Dressing:
- 7 spsk. olivenolie
- 1 æggeblomme
- 2 spsk. rødvinseddike
- ½ tsk. sennep
- 2 tsk. citronsaft
- 3 fed presset hvidløg
- ½ tsk. tabascosauce
Sådan gør du
- Skær salaten ud
- Riv parmesanosten i store flager.
- Alle ingredienserne til dressingen blandes sammen og piskes med en elpisker til den skummer.
- Hæld dressingen udover salaten, og drys med parmesan og croutoner.
Tip: Bacon kan anvendes som en ekstra ingrediens.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-